Ταυτότητα

Ο Γιώργος Σκοπελίτης ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ξύλο από τα παιδικά του χρόνια κοντά στον πεπειραμένο επιπλοποιό κ. Αρβανιτέλλη Σπύρο με μεγάλη αντίδραση από την οικογένειά του που το ήθελε μηχανικό αυτοκινήτων.

Μεγαλώνοντας, παράλληλα με το Γυμνάσιο εργαζόταν σε διάφορους επιπλοποιούς στη Μυτιλήνη.

Μόλις τελείωσε το γυμνάσιο, τον επέλεξε ο μεγαλύτερος επιπλοποιός του νησιού κ. Πνευματίκας Αλέξανδρος και από την πρώτη στιγμή του ανέθεσε σχεδόν ολοκληρωμένες κατασκευές.

Μετά από 12 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δημιούργησε την δική του επιχείρηση εξοπλίζοντάς την με σύγχρονα μηχανήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και εμπόρους ξύλων, προφίλ, μηχανισμών και αξεσουάρ κουζίνας, ντουλάπας και μπάνιου.

Παράλληλα συμμετέχει ως εμπορικός επισκέπτης και ενημερώνετε στα ειδικά σεμινάρια τεχνογνωσίας, στις μεγαλύτερες εκθέσεις επίπλου, επιπλοποιίας και κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας ως «ιερό κανόνα» την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του, έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο σε όλη τη Λέσβο με τους επιφανέστερους ιδιώτες και επαγγελματίες του νησιού.

Η πρόταση «σημασία στη λεπτομέρεια» τον χαρακτηρίζει και για τον σκοπό αυτό επιβλέπει κάθε εργασία ο ίδιος πριν την παράδοση αλλά και κατά την εκτέλεσή της, τόσο στον χώρο της βιοτεχνίας του όσο και στην τοποθέτηση των κατασκευών του στους χώρους του πελάτη.

Έτσι είναι σίγουρος ότι εκτός από την ποιότητα της κατασκευής και η τοποθέτηση θα είναι άψογη και χωρίς κανένα μεταγενέστερο πρόβλημα.

Ελάτε σε επαφή μαζί του και αποκτήστε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τον χώρο σας, πάντα σε άριστη ποιότητα και σε πραγματικά φιλικές τιμές.